Risicomanagement en verzekeringsadvies

Bedrijven en instellingen
4Assurance adviseert bedrijven, instellingen en tussenpersonen op het gebied van risicomanagement en verzekeringen. En alles onafhankelijk. Wij zijn de verzekeringsadviseur die géén verzekeringen verkoopt. Sámen met úw tussenpersoon zorgen wij ervoor dat de kleine lettertjes in uw voordeel gaan werken. Met de beste voorwaarden maken wij het verschil tussen niet of juist wel uitgekeerd krijgen bij schade. Dit waarborgd uw continuïteit en dat is een veilig gevoel.

Groeiende bedrijven met nieuwe activiteiten
Zakendoen in het buitenland, werken aan productielijnen bij de klant of bijzondere opdrachten in het publiek domein. Zeker bij snel groeiende bedrijven komen er jaarlijks nieuwe uitdagingen bij. Als onafhankelijk adviseur kijken wij of deze activiteiten goed zijn verzekerd bij een veranderende wetgeving en maatschappij. 4Assurance is ervaren in het bedrijfsleven, binnen onderwijs-organisaties en lokale overheden.

 


De klant

"Riskmanagement is een volwassen discipline"
Elpress Boxmeer ontwikkelt, produceert en installeert hygiëne- en reiningings-systemen voor grote bedrijven in de voedingsmiddelen-industrie

Business controller Jan Wigman: "Zeker in onze praktijk met projecten over de hele wereld is de diversiteit aan risico's groot."

lees meer >>